Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Flottielje zeilen

Flottielje zeilen Kroatie

Flottielje varen is een leuke manier van zeilen, je kunt gemakkelijk nieuwe watersporters maken en veilig nieuwe wateren verkennen. Met een ervaren kapitein aan boord van het moederjacht vaart u vol vertrouwen naar de mooiste ligplaatsen, baaien en havens. Je gaat op je eigen zeilboot met familie of vrienden in een kleine vloot van tien zeilboten en verkent de mooiste plekjes in bijvoorbeeld Italië, Kroatië, Griekenland of Turkije. Flottielje zeilen Kroatie is ideaal als u zich geen zorgen wilt maken over haven punten, het weer en routes. Alles wordt georganiseerd en bijgehouden zonder al te veel team verplichtingen. Een onvergetelijke ervaring!

Zeilvakantie

Als u zelf onervaren bent in het zeilen of niet ervaren genoeg bent om zelfstandig te besturen, bieden wij ook Zeilvakantie aan zodat Flottielje zeilen Kroatië je vakantie geweldig maakt. U vaart, alleen of met familie/vrienden, op het moederschip van de vloot. Een flottielje bestaat uit een groep zeilboten die dezelfde route afvaren, onder begeleiding van ervaren vloot toezichthouders. Zo stap je in de boot, alleen of met familie of vrienden.

Flottielje zeilen Kroatie

Meezeilen

 Als de meeste schepen zijn uitgevaren, vertrekt u ook om Meezeilen met andere op zeilvakantie. De squadron kapitein zal vaak als laatste vertrekken, maar wil als eerste terugkeren naar zijn bestemming om de andere jachten van de vloot te assisteren bij het ankeren. Overdag vaar je meestal zo’n 

+-5 uur, waarbij je eventueel in het midden voor anker gaat voor een verfrissende duik of snorkel sessie. De bestemming is dan ook elke dag anders. De ene keer ben je in een mooi dorp en de andere keer overnacht je in een helderblauwe zee baai dat is nou het mooie van Flottielje zeilen Kroatie. De groep gaat ’s avonds ook vaak samen uit eten, wat voor de aanwezige kinderen ook een leuk moment is om bij elkaar op bezoek te gaan.