Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Zijn jullie al bekend met de term: e achter b?

e achter bOmdat ik in mijn vrije tijd vrienden van mij meehelpt moet tuinen aanleggen. Hiermee bedoel ik dan stenen in de grond leggen en vervolgens met de trilplaat eroverheen gaan. Echter moesten wij deze afgelopen wekkend bij een bouwmarkt halen. Omdat slechts één vriend een aanhangerrijbewijs heeft, wilde ik deze ook zsm halen. Dit omdat we dan niet steeds hem hoeven te laten rijden en ons werk zo efficiënter kunnen doen. Zo ben ik online gaan kijken naar een rijschool waar dit zsm kon. Ik heb het uiteindelijk allemaal geregeld via Osseforth. Omdat mij hun diensten zo enorm goed bevallen zijn, wil ik hier vandaag dieper op in gaan. Hier kun je namelijk een wat zij noemen ‘e achter b‘ rijbewijs halen. Hier zal ik jullie meer over vertellen.

osseforth beoordeling

Wat betekent dit precies?

Het inschrijven via osseforth.nl ging eigenlijk heel eenvoudig. Ook waren zij goedkoper als andere rijscholen. Omdat de recensies ook boekdelen spraken had ik hier wel vertrouwen in. Toen ik het concept ‘e achter b‘ zag, wist ik hier mijn aanhangerrijbewijs te halen.

osseforthIk had uiteindelijk minder lessen nodig dan gepland. Ik had namelijk tien rijlessen geboekt, echter waren acht lessen voldoende om dat papiertje te halen. Dit bespaarde mij weer enkele euro’s. Vandaar dat ik jullie deze rijschool als advies mee wil geven. Je kunt hier alle typen rijbewijzen halen, zoals voor de auto, vrachtwagen of heftruck. Mijn nichtje volgt hier inmiddels ook al haar rijlessen. Echter zit zij pas op de zes lessen. Bij haar duurt het dus nog even voordat ze mag afrijden. Indien je meer informatie wilt, bezoek hun website dan maar eens.