Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Zeer goede service bij autoservice Almere

Al jaren heb ik mijn  auto in onderhoud bij autoservice Almere. Dit is een garage waar ze geen onzin verkopen, maar echte service geven. Service welke je bij veel andere autobedrijven ver te zoeken is. Eén van de vele voordelen vind ik bij deze garage van Autoschade Markerkant & Autoservice point Markerkant dat je online een offerte aan kan vragen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je je auto hier naartoe brengt voor een reparatie. Een klein voorbeeld van de mogelijkheden om een offerte aan te vragen zijn:

  • Accu vervangen
  • Airco Check
  • Distributieriem vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Katalysator vervangen

Snel en zeer vakkundig geholpen

Wat is het toch fijn dat er een garage bestaat waar je echt goede service krijgt. Zo had ik laatst een koplamp die stuk was en hiervoor had ik naar de garage gebeld of zij voor mij een nieuwe lamp erin konden zetten. Meteen kon ik met mijn auto langsrijden en werd deze lamp vervangen, ik hoefde alleen de lamp te betalen en de rest viel onder de service.

Niet alleen kan je bij deze autoservice in Almere terecht voor een reparatie aan je auto bij schade, maar zij kunnen je ook helpen om alle formulier juist in te vullen wanneer je schade hebt door een tegenpartij.