Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Winston’s Car Cleaning: uw auto wasstraat in Apeldoorn

Auto wasstraat Apeldoorn

Bent u op zoek naar een auto wasstraat in Apeldoorn? Dan bent u bij Winston’s Car Cleaning aan het juiste adres. Deze auto wasstraat in Apeldoorn werd vele jaren geleden geopend en heeft door de jaren heen al duizenden tevreden klanten geholpen. Iedere klant van Winston’s Car Cleaning gaat met een hygiënisch schone auto en uiterst tevreden naar huis.

Voor alle soorten voertuigen

U kunt uw personenauto laten wassen door Winston’s Car Cleaning, maar wij nemen ook andere soorten voertuigen onder handen. Heeft u bijvoorbeeld een vieze bestelbus? Dan bent u ook welkom in onze auto wasstraat in Apeldoorn. Ook bestelbussen nemen wij uitvoerig onder handen.

Verder wassen wij ook kleinere voertuigen. Denk hierbij aan motoren, maar ook aan scooters en brommers. Zelfs uw vieze caravan kunt u na de vakantieperiode grondig laten reinigen door onze experts. Na een bezoek aan onze auto wasstraat in Apeldoorn ziet uw caravan er weer als nieuw uit. Nu kunt u dit voertuig met een gerust hart voor de rest van het jaar in de stalling zetten, klaar voor de volgende vakantie.

Auto wasstraat Apeldoorn

Een grote of een kleine beurt

U bepaalt helemaal zelf in hoeverre u uw auto wil laten reinigen. U kunt uw auto een grote beurt geven in onze auto wasstraat, maar we kunnen uw voertuig ook wat oppervlakkiger en sneller reinigen. Voor een grote beurt zit u goed bij Winston’s Car Cleaning, maar voor een kleine schoonmaakbeurt bent u ook meer dan welkom in onze wasstraat.

Bepaal zelf uw kosten

U kunt uw personenauto al vanaf 5 euro laten wassen in onze auto wasstraat in Apeldoorn. Kiest u voor een grote beurt voor uw personenauto, dan bent u maximaal 10 euro kwijt. U kunt de kosten van uw complete autoreiniging dan ook helemaal zelf bepalen. Wilt u niet te veel geld uitgeven aan de complete reiniging van uw auto? Dan is dit geen enkel probleem. Winston’s Car Cleaning past zich graag aan.