Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Wie heeft diverse laadpalen in het aanbod?

Ik ben nu al jarenlang de eigenaar van een enorm parkeerterrein en ik vind het erg leuk om daar af en toe even weer wat aan te doen. Meestal zijn dit soort dingen natuurlijk van de gemeente, maar omdat het zo dichtbij mijn huis is hebben gezegd dat ik het wel mag onderhouden. Ik vond dat wel een heel goed idee, want ik ben ook bijna de enige die er de hele dag tegenaan zit te kijken. Ik probeer het dus altijd een beetje mooi te houden en dat gaat de laatste jaren alleen nog maar beter. Ik heb ongeveer twee jaar geleden het terrein wat duurzamer kunnen maken door wat bomen te planten tussen de parkeerplaatsen door. Een hoop mensen waren het daar niet mee eens, want de kans dat je ergens tegen aanrijd is dan natuurlijk groter, maar ik zeg dan altijd dat ze dan lekker op de fiets hadden moeten komen. Ik heb het dus al een beetje mooier kunnen maken voor de mensen er omheen en die vonden het allemaal wel erg mooi. Voor de rest is het natuurlijk vooral heel erg belangrijk dat het praktisch is en daar probeer ik me dan ook erg op te focussen. Ik kreeg laatst het idee dat het misschien wel een goed idee zou kunnen zijn om laadpalen te plaatsen. Er zijn natuurlijk steeds weer meer mensen die laadpalen nodig hebben, omdat ze elektrisch zijn gaan rijden. Ik vond het wel een goed idee om die laadpalen op mijn parkeerplaats te zetten en ik ging opzoek op het internet naar laadpalen. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben naar laadpalen kwam ik op de site laadpaalcompleet.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk erg enthousiast over. Het aanbod voor laadpalen was op deze site heel erg groot en de site was ook nog eens zeer overzichtelijk. Ik kon op die manier al heel snel de juiste laadpalen vinden en ik kon ook precies zien hoe ze allemaal werkten en wat je allemaal met de laadpalen zou kunnen doen. Ik was heel erg blij dat ik op deze site terecht was gekomen, want ik kon de laadpalen hier ook in grote hoeveelheden kopen en dat was echt precies wat ik nodig zou moeten hebben.

Ik heb op deze site een aantal laadpalen besteld

Ondertussen staan alle laadpalen op hun plek en een hoop mensen maken er gebruik van. Ik vind dit alleen maar goed om te zien, omdat het natuurlijk ook erg goed is voor het milieu. Ik heb al veel complimenten gekregen over de goede kwaliteit van de laadpalen en ik vind dat altijd heel erg leuk om te horen.

Ik vind het erg fijn dat elke auto nu een plekje heeft bij mij op de parkeerplaats

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site laadpaalcompleet.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Kijken of ze ook een laadpaal voor uw auto hebben

Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de producten van dit bedrijf