Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Waarom je een Capelli rubberboot kopen

Tegenwoordig worden er steeds meer boten van rubber gemaakt. Niet zo gek, aangezien rubberboten enorm veel voordelen hebben. In dit artikel zal ik de voordelen van een Capelli rubberboot met jullie bespreken.

Veiligheid

Een belangrijk aspect waarom mensen een boot komen is de veiligheid van de rubberboten. Door het drijfvermogen van de Capelli rubberboten zijn de boten erg veilig. Er zijn verschillende drijvers onder de boot die apart worden opgeblazen, wanneer er één lek gaat, kan je dus nog vertrouwen op de overige.

Laadcapacitieit

Door de drijfbaarheid van de boten kun je ook enorm veel spullen aan boord meenemen, meer als op boten van hetzelfde formaat die gemaakt zijn van een ander materiaal. Ze blijven dan ook redelijk stabiel wanneer je een grote lading op de boot hebt.

Licht en snel

Natuurlijk zijn de Capelli rubberboten ook enorm licht. Ze voelen aan als lucht en sommige zijn slechts 40 kilo. Het lichte gewicht maakt de boten dan ook enorm flexibel en heel snel. Met minder pk kan je toch enorme snelheden halen die grotere boten, met grote motors niet kunnen halen.

Door het gewicht kan je de Capelli rubberboten dus zowel op de grond als in het water enorm makkelijk verplaatsen. Je kan ze makkelijk meenemen, waardoor je op meerdere locaties van de boot kan gaan genieten.

Heb je nou interesse in zo’n coole rubberboot? Neem dan zeker een kijkje bij een Capelli dealer bij jou in de buurt en ervaar de Capelli boot zelf van dichtbij.