Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Tweedehands leasen heeft voordelen

Een goede vriend van ons leaset altijd zijn auto’s. Dat heeft zo zijn voordelen en nadelen. Als je ervoor kan zorgen dat de maandelijkse kosten laag zijn, kan het een hoop voordelen geven. Bij schade hoef je bijvoorbeeld niet zelf te betalen. Aangezien ik van plan was om mijn huidige auto in te ruilen, was ik al opzoek naar een nieuwe. Ik heb toen contact opgenomen met onze vriend en die gaf aan dat hij zijn auto had geleaset bij Finalease. Bij hun kan je auto, bussen en koelwagens leasen. Ook was het mogelijk om Tweedehands leasen. Bij Tweedehands leasen heb je het voordeel dat je maandelijkse kosten erg laag zijn. 

bus leasenZe hadden ontzettend veel voertuigen staan. Aangezien de tweedehands voertuigen weinig kilometers hebben en het interieur er uitstekend uit ziet, zat ik te overwegen om daar voor te kiezen. We zijn toen om de tafel gaan zitten om te kijken wat er allemaal mogelijk was. Meneer gaf aan dat het mogelijk was om je auto in te ruilen. De maandelijkse kosten zouden daardoor beduidend lager worden, wat ik graag wilde. Ook was het mogelijk om een aanbetaling te doen. Ook dat zorgt ervoor dat de maandelijkse kosten lager zijn. Uiteindelijk heb ik alleen gekozen het inruilen.

Uitstekende auto

blauwe bus

De auto die we leasen rijd perfect. Motorisch helemaal goed en er zijn weinig kilometers gemaakt. Het voelt als een nieuwe auto, terwijl we nu veel hoeven te betalen. We zijn daarom erg blij met de mogelijkheden die Finalease je geeft.