Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Snel en veilig naar je bestemming

E Chopper

Stap op de E Chopper om snel naar je bestemming te gaan, de chopper is er niet zomaar een maar een uniek model. Nog nooit werd er zo’n flitsend en stoer model gemaakt op een batterij, in slechts een paar uur tijd opgeladen, om weer tot 70 km te kunnen rijden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, in een standaard model en de Black Edition waarbij je de kleuren kunt kiezen voor bepaalde onderdelen van je chopper. Op het stuur een luxe display om diverse dingen af te kunnen lezen.

Ruimte voor je smartphone

Je weet niet altijd precies de route die je met je E Chopper af moet leggen, geen nood want met de smartphonehouder op het stuur heb je altijd je je telefoon bij je. Voor langere afstanden is er cruisecontrol aanwezig, ontspannen genieten van de wind door je haren op de automatische piloot. Aan de veiligheid van je chopper is natuurlijk ook gedacht, een alarm klasse 3 ben je dieven te slim af, bij diefstal blokkeert het achterwiel waardoor onbevoegde er niet meer weg kunnen rijden.

E Chopper

Kies je eigen flitsende model

Wil je een E Chopper waarbij je de keus hebt om bepaalde onderdelen in een leuke kleur te kiezen, dan is de Black Edition voor jou weggelegd. Ga je voor de opvallende mint kleur, of wil je echt flitsend door het verkeerd met de felgele kleur. Voor iedereen is er wel een mooie passende kleur, wil jij ook milieuvriendelijk genieten met vrienden, leuke ritjes maken en lachend naar je werk kijk dan snel op spyderwheelzstore.nl.