Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Scootmobiel Vitaal voor jou scootmobiel

Mijn oma wilde een scootmobiel, maar eerst wilde zij er een cursus nemen om meer zekerheid te krijgen. Deze cursus heeft zij gedaan bij Scootmobiel Vitaal. Deze cursus gebeurde echte bij haar thuis. Dit omdat zij, als zij er voor kiest een scootmobiel te kopen, hier het meeste gebruik gaat maken van de scootmobiel. Een vriendelijke medewerker van Scootmobiel Vitaal , kwam bij mij oma thuis met een scootmobiel en legde eerst netjes uit hoe het werkte. Na dat mijn oma het snapte, gingen zij een stukje rijden. Deze medewerker leerde mijn oma van alles. Hoe zij het beste met een scootmobiel de stoep op kon rijden, maar ook wat het veiligste plek was om te rijden. Zo leerde mijn oma ook parkeren met de scooter. Mijn oma kreeg er zoveel plezier in, dat zij eigenlijk de scooter niet meer af wilde geven. Hierdoor wisten wij, dat mijn oma zeker opzoek wilde gaan naar een nieuwe scootmobiel.

Vitaal

Een nieuwe scootmobiel voor oma

Omdat mijn oma zo enthousiast was over de cursus, wilde zij graag een nieuwe scootmobiel. Deze hebben wij natuurlijk gekocht bij Scootmobiel Vitaal. De prijs en service is zo goed bij dit bedrijf, dat wij niet anders konden dan hem hier te bestellen. Netjes werd de scooter bij mijn oma thuis geleverd en mocht zij zelfs een proefritje maken. Mijn oma heb ik nog nooit zo gelukkig gezien en zij kocht deze natuurlijk meteen. Nu kan zij weer zelf haar boodschappen doen wanneer zij dat wilt en dat is fijn voor iedereen. 

scootmobiel