Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Scooters van topmerken kopen

Er zit nogal wat verschil tussen de ene scooter en de andere. De scooters van de grote merken steken met kop en schouders boven de andere modellen uit. Als je van plan bent om je scooter elke dag te gebruiken doe je er goed aan om eerst bij de modellen van de gerenommeerde modellen te kijken. Vespa, Peugeot, Kymco, Honda en Suzuki zijn daar een paar voorbeelden van. Zij hebben al vele jaren ervaring met het bouwen van de allerbeste scooters. Die ervaring en expertise zie je terug bij wat ze aanbieden. De afgelopen jaren zijn er ook veel Chinese merken bijgekomen. Dit zijn relatief goedkope modellen. Het zijn prima scooters voor een zeer goede prijs. Als je een scooter slechts sporadisch gebruikt dan zijn deze modellen zeker de moeite van het bekijken waard. Hoewel de bouwkwaliteit en de rijervaring wel een stukje lager zijn krijg je een fantastische scooter voor een zeer zachte prijs.

Retro scooters zijn weer helemaal in

Je ziet ze steeds meer op straat, de retro scooters. Dat zijn modellen die doen denken aan het ontwerp van de jaren ‘50. Dat is de periode waarin de scooter voor het eerst echt veel gebruikt werkt door de consument. De jaren ‘50 was een zeer stijlvolle periode waar veel hedendaagse cultuur vanaf stamt. Scooters uit de jaren ‘50 hadden een groot zadel en ronde vormen. De randen werden vaak afgewerkt met chroom en er zat een mooie ronde koplamp op. De uitstraling die de scooters hadden spreekt ook nu nog tot de verbeelding. Veel mensen willen eigenlijk niks anders. Bij scooterkopenonline.nl kun je een sectie vinden die speciaal toegewijd is aan retro scooters.

 

Moderne techniek in een klassiek jasje

De retro scooters die nu worden aangeboden hebben het uiterlijk van een scooter uit de jaren ‘50. Dat merk je ook aan de rijervaring. Het stuur is zeer breed, het zadel groot en comfortabel en je hebt de beschikking over een grote koplamp. De binnenkant van de scooter is gelukkig voorzien van de nieuwste technieken. Er zit een moderne motor in en de nieuwste technische snufjes zijn erin verwerkt. Een retro scooter combineert dus het design van vroeger met de techniek van nu, een perfecte combinatie.