Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Op welke manieren kun je een sloopauto verkopen?

Op welke manieren kun je een sloopauto verkopen?

Wat is een sloopauto nou eigenlijk? Een sloopauto komt voor als jij een auto hebt en jij uiteraard de auto moet laten keuren voor APK. Als de auto niet door de keuring komt kies je ervoor om de auto te laten repareren zodat die er wel doorheen komt. Je wilt natuurlijk nog steeds kunnen rijden op de openbare weg en daarvoor moet de auto door de keuring komen. Het komt dus voor dat de reparatie kosten zo hoog zijn dat de kosten voor het repareren hoger is dan de dag waarde van de auto. Op dat moment kun je zeggen dat je een sloopauto hebt en dan is het ook beter dat je de auto verkoopt. Een sloopauto wordt vaak door twee manieren verkocht. Via een advertentie op internet of via de autosloperij

Online advertentie op het internet

Wil jij jouw sloopauto verkopen via een advertentie op internet, dan ga je erg veel tijd en moeite kwijt raken. Wat moet je dan doen? Bij het maken van een advertentie ben je veel tijd en moeite kwijt omdat je de advertentie erg nauwkeuring moet maken. In de advertentie moet alles staan over de sloopauto. Er moeten ook erg goede foto’s gemaakt worden zodat er een inzicht is hoe de sloopauto eruit ziet. Je moet ook uiteraard veel informatie in de beschrijving zetten zodat de koper meer te weten krijgt over de sloopauto. Het duurt wel echt erg lang bij het verkopen via een advertentie op internet. Dat komt omdat er veel concurrentie is. Wil je nou snel van jouw sloopauto af dan is het beter om te kiezen voor een autosloperij. 

Autosloperij

Kies je ervoor om jouw sloopauto te verkopen bij een autosloperij dan gaat dit een stuk sneller en veel makkelijker dan als je het via een advertentie doet op internet. Sommige autosloperij hebben een ophaalservice en een paar autosloperij hebben zelfs een 24 uur ophaalservice dat houdt in dat jouw sloopauto binnen 24 uur wordt opgehaald hoe fijn is dat. Dat betekent ook dat jij binnen 24 uur jouw vergoeding krijgt en een vrijwaring code ontvangt. 

Door een ophaalservice hoef jij zelf geen vervoer te regelen voor jouw sloopauto omdat je bijna nooit mag rijden met een sloopauto op de openbare weg en dan is dus een ophaalservice een groot voordeel voor je. Bij een autosloperij ben je dus een stuk sneller van je sloopauto af dan bij een advertentie via internet. Wil je nou van jouw sloopauto af dan kun je het beste kiezen voor een autosloperij.