Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Op welke manieren kun je een sloopauto allemaal verkopen?

Op welke manieren kun je een sloopauto allemaal verkopen?

Wat is een sloopauto nou precies? Een auto wordt een sloopauto als hij de apk niet door komt of hij is dusdanig beschadigd is dat de reparatie duurder wordt dan de huidige waarde van de auto. Als de auto niet meer de apk door komt, is dat vervelend en zal je de auto moeten repareren voordat je er weer de weg mee opgaat. Het is dus soms het geval dat je bij deze reparatie meer betaald dan de dagwaarde van de auto. Als dit het geval is is dit het juiste moment om je auto te verkopen. Het verkopen van een sloopauto kan op twee manieren dat is het maken van een internet advertentie of het verkopen aan de sloop. 

Online internet advertentie

Het maken van zo’n online internet advertentie voor kost veel tijd en moeite bij het verkopen van je sloopauto. Wat moet je allemaal doen voor die advertentie? Je moet alle informatie over de auto zetten in die advertentie en dit kan wat tijd en moeite in beslag nemen. Je moet met een goede camera foto’s maken van de sloopauto en dan moet je er ook alles bijzetten over de auto zoals wat er kapot is en waarom je hem verkoopt. Bij het doen van deze twee stappen wek je meer interesse bij de koper, want hij weet wat hij koopt. Toch duurt dit erg lang want er is een hoop concurrentie online. Als je dat niet wilt, kun je in dit geval dus beter kiezen voor een sloperij 

Autosloperij   

Bij het verkopen van je auto aan de sloperij ben je veel minder tijd kwijt en gaat dit ook nog veel gemakkelijker dan via een online internet advertentie. Sommige bedrijven hebben zelfs een 24 uur ophaalservice. Zo kun je dan zelfs in 24 uur je vrijwaring code, je vergoeding binnen hebben en van je auto af zijn. Het voordeel van een ophaalservice is dat je je zelf geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van je sloopauto. Deze mag namelijk in de meeste gevallen ook de weg niet meer op, dus rijden is geen optie. Dus bij een sloperij ben je gemakkelijker van je sloopauto af dan dat je een advertentie op internet er voor aanmaakt. Dus wil je snel van je sloopauto af dan is het brengen naar een sloperij de beste keuze.