Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Oldtimer bekleding is weer helemaal mooi

oldtimer bekleding

Er moet wel eens wat vervangen worden

Als je een oldtimer hebt, weet je vast waar ik het over heb. Langzaamaan begint je interieur te slijten, en ook aan de buitenkant moet er wel eens wat vervangen worden. Gelukkig is oldtimer bekleding door het juiste bedrijf mooi te vervangen. De reden dat je een oldtimer hebt is vaak dat je de oude stijl erg mooi vind. Toch kan het zijn dat je je bekleding dan weer niet zo mooi vind. Zeker als het begint te slijten is het tijd voor iets nieuws. Misschien wil je een andere kleur, of juist ander materiaal. of misschien heb je zelf de buitenkant van je oldtimer laten overspuiten waardoor je nu wilt dat het interieur er nog mooi bij past. Dat was bij mij het geval. Er moest het een en ander vervangen worden, en dus deed ik dat. oldtimer bekleding

Mijn auto is de oude weer

Mijn auto is de oude weer, of eigenlijk juist de nieuwe. Ik heb mijn oldtimer namelijk een nieuw kleurtje gegeven zowel binnen als buiten. Ik heb er daarbij wel gekozen voor echte 70’s kleuren, zodat de sfeer van een oldtimer bewaard blijft. Blauw is altijd al mijn favoriete kleur geweest. Met een metallic afwerking is mijn auto nu zo mooi geworden! En het was eigenlijk best snel geregeld. Het bedrijf heeft mijn oldtimer een aantal weken gehad, maar nu kan ik er weer volop van genieten. Heb jij wel eens in een oldtimer gereden? En welke kleuren vind jij het beste passen bij een oldtimer?