Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Occasions in Amersfoort kopen bij een goed bedrijf

Occasions Amersfoort

Samen met mijn man ging ik onlangs op zoek naar een occasions in Amersfoort. Het voertuig wat ik had begon al een hoge kilometerstand te krijgen. Ook was hij al behoorlijk aan leeftijd waardoor er steeds meer reparatiekosten bij kwamen. Omdat dat best veel geld was iedere keer wilde ik graag een andere auto kopen. Het hoefde van mij geen nieuwe te zijn, een tweedehandse auto vond ik ook prima. Zo zijn wij online gaan kijken bij verschillende autobedrijven. Bij de garage Auto Doe zag ik een leuk kleine wagen staan, dit ook nog eens in een leuke kleur. Ik had dit bedrijf gebeld of deze nog beschikbaar was en dat was hij.

Occasions Amersfoort

Goede occasions in Amersfoort

Wat wij erg fijn vonden aan dit bedrijf is, dat ik mijn auto ook kon inruilen bij hen. Daarnaast krijg jij bij aankoop van een tweedehands wagen ook Bovag garantie erbij. Dit geeft mij toch wel wat meer zekerheid. De medewerker had wel wat informatie nodig van mijn oude wagen. Dit waren onder andere het type voertuig, kilometerstand, kenteken, bouwjaar en de onderhoudshistorie. Samen hebben wij een mooie prijs kunnen afspreken. Ik rijd nu fijn rond ik mijn andere auto. Ben jij ook op zoek naar een goede occasion in Amersfoort? Ga dan eens naar deze garage.