Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Mijn eerste rijles bij rijschool Leiden

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb mijzelf aangemeld bij rijschool Leiden. Nadat ik een gesprek met een van de instructeurs van deze  Alphense Verkeersopleiding heb gehad, heb ik besloten om ook aan rijlessen te beginnen. Ben onderhand de 18 jaar allang gepasseerd, maar niet te oud om toch aan een autorijbewijs te beginnen. Zelf ben ik heel onzeker over mijzelf en dat heb ik tijdens dit kennismakingsgesprek ook naar voren laten komen. Gelukkig kon de instructeur mij overtuigen dat dit geen probleem moest zijn om niet te leren autorijden. 

Zeer rustige instructeur

Best wel gespannen stapte ik voor het eerst in mijn leven achter het stuur van een personenauto. Vandaag was de grote dag van mijn eerste rijles. De instructeur was heel rustig en voordat ik er erg in had reed ik de straat al uit. Nog geen half jaar later was ik de gelukkige eigenaar van het wel begeerde pasje, het autorijbewijs.

Mocht je ook interesse hebben in het volgen van rijlessen bij deze rijschool in Leiden, dan kan dit op de volgende manieren:

  • telefonisch: bel naar het nummer  06-14594774
  • mail: via het e-mailadres , info@alphenseverkeersopleidingen.nl
  • contactformulier op de website

Tip: Wanneer je voor een pakket met meerdere lessen kiest betaal je in verhouding een stuk minder. De Alphense Verkeersopleiding heeft regelmatig acties waarbij je extra korting krijgt, of een cadeau krijgt bij afname van een compleet lespakket.