Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Krasje? Deukje? Vuil? Gauw naar AAS Dagherstel

AAS Dagherstel

AAS Dagherstel is gespecialiseerd in het repareren van kleine beschadigingen aan je auto. Daarnaast kun je hier preventieve maatregelen laten nemen om te voorkomen dat je auto er op den duur wat minder blinkend uitziet. Door bij kleine mankementen meteen naar AAS Dagherstel te gaan voorkom je erger. Bij dit bedrijf kies je uit een menu voor de reparatie die je aan jouw auto wilt laten uitvoeren. Er wordt gewerkt met vaste prijzen, dus je weet van tevoren wat het gaat kosten. Een reparatie bij AAS Dagherstel is altijd binnen een dag klaar.

AAS Dagherstel

Jouw auto verdient goed onderhoud

De auto is een belangrijk hulpmiddel, waar je vaak gebruik van maakt. Je gaat ermee naar het werk, je doet er de boodschappen mee, je neemt je familie mee op bezoek en je gaat ermee op vakantie. Omdat je hem zo vaak gebruikt wil je dat je auto er netjes uit blijft zien. Door een klein krasje of deukje rijdt hij niet minder fijn, maar toch kan zo’n kleine beschadiging erg gaan storen. In dit soort gevallen kun je het beste naar AAS Dagherstel gaan. Elke beschadiging aan de buitenkant of in het interieur wordt binnen enkele uren netjes hersteld.

AAS Dagherstel

AAS Dagherstel is specialist in kleine beschadigingen

Bij AAS Dagherstel kan een klein deukje tot een grootte van twee euromunten met speciale technieken snel worden hersteld. Een voorwaarde voor deze reparatiemethode is dat de lak niet is beschadigd. De hiervoor speciaal opgeleide medewerker laat het deukje verdwijnen en poetst de lak op, zodat je niet meer kunt zien waar de beschadiging zat. Hetzelfde geldt voor krasjes in het interieur. Als een kras maar niet te diep is kan deze volledig worden verwijderd. Door deze kleine reparaties rijd jij altijd in een nette auto rond.