Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Hoe kies je een taxi in Arnhem?

Chauffeur

Een taxi in Arnhem is niet moeilijk te vinden. Toch is het wel belangrijk dat weet bij wie je in de taxi stapt. Een taxi chauffeur die de stad goed kent en de die je kunt verstaan. Dat zijn dingen die ik persoonlijk erg belangrijk vind. Ik heb een keer in een taxi gezeten waarbij de chauffeur me amper kon verstaan. Vervolgens reden we door wijken waar ik niks herkende. Ik vond dat echt helemaal niks en vroeg me af of ik ooit nog op mijn plaats van bestemming zou komen. Sindsdien boek ik altijd vooraf een Taxi.

Taxi in Arnhem

Taxi in Arnhem met een rasechte Arnhemse taxichauffeur

Door rond te vragen kwam ik terecht bij Taxi Rio. Mijn vader had goede ervaringen met deze taxichauffeur. Het is dan ook een rasechte Arnhemmer. En dat voelde voor mij ook meteen vertrouwd. Voor een taxi in Arnhem wil ik ook iemand die goed de weg weet. Ik heb nu al een aantal keer een rit gemaakt in deze taxi. Vanaf het station naar huis toen er geen treinen reden en hij heeft me ook al een keer naar Schiphol gebracht toen ik op vakantie ging. Dat was ook erg prettig trouwens, een heel ontspannen begin van je vakantie. Geen gestress met auto parkeren of gesleep met koffers in drukke treinen. Je stapt voor de deur in en je wordt keurig met je bagage weer afgezet.

Taxi Rio

Geen rijbewijs

Maar dus ook voor die kleine ritjes in de stad. Ik moet binnenkort naar het ziekenhuis en daarvoor bel ik ook Taxi Rio. Met de bus is het onhandig, dan moet ik erg vaak overstappen. En iedereen moet werken dus ik heb ook niemand die me even kan brengen. Zelf heb ik geen auto en geen rijbewijs en dan is het prettig om even een taxi te kunnen bellen.