Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Het vertrouwen en de veiligheid van Volvo en financial lease

financial-lease-twenteU heeft zich georiënteerd op de wagenmarkt en ziet uzelf al helemaal rijden in die nieuwe Volvo V60, XC90 of een van de andere modellen? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van financial lease. Zo hoeft u geen grote investeringen in één keer te doen en bent u toch direct economisch eigenaar van de auto. En dat kan een hoop voordeel opleveren!

Ondernemers die kiezen voor financial lease profiteren van een vast laag bedrag per maand en de mogelijkheid om de gekozen personenauto of bedrijfswagen direct op de balans te plaatsen. Ze worden immers meteen bij de start van het leasecontract economisch eigenaar van de auto en kunnen rekenen op zowel investerings-, als renteaftrek. Ook kan de btw over de aanschafprijs in één keer teruggevorderd worden.

Naast de diverse financiële voordelen is financial lease ook nog eens heel transparant. U weet altijd waar u aan toe bent en welk bedrag u per maand kwijt bent voor uw favoriete Volvo model. Kiest u bovendien voor een specialistische aanbieder zoals bijvoorbeeld Financial Lease Twente, dan ontvangt u eerst een overzichtelijke offerte en kunt u altijd in één oogopslag zien wat de exacte kostenposten zijn. Financial Lease Twente is bovendien van mening dat ze u niet moeten beperken met een vaste voorraad, maar u de vrijheid moeten bieden van verschillende merkdealers. U bepaalt zelf waar u uw Volvo aanschaft. Zij zorgen voor een financial leaseplan op maat. Geheel passend bij uw onderneming!