Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Het behalen van een heftruckcertificaat

Het behalen van een heftruckcertificaat is voor veel mensen die werkzaam zijn in een magazijn een must om te hebben. Het behalen van een certificaat verloopt naar mijn mening vrij gemakkelijk aangezien je zelf een keuze kunt maken bij wie je dit certificaat wilt behalen. logo1

Mijn advies is om dit certificaat te behalen bij verkeersschool Wesseldijk, dit spreek ik puur uit eigen ervaring. Ikzelf heb namelijk bij hun dit certificaat behaald en dat ging erg gemakkelijk. Mijn werkgever heeft mij hierin toestemming gegeven om een bedrijf op te zoeken die het mij kan aanbieden dat ook ik een heftruck kan gebruiken. Stiekem doe ik het op het werk ook al maar mijn werkgever wilt dit niet meer hebben, puur uit veiligheid!Wesseldijk-5014re2

Ik ben geslaagd!

Ik heb samen met mijn werkgever gekozen om voor verkeersschool Wesseldijk te gaan. Puur ook uit eigen ervaring maar ook de recensies die ik gelezen heb op het internet. Er zijn meerdere mensen die bij hun een heftruckcertificaat hebben behaald, hierover spreekt iedereen enthousiast. Mij gaf dit de doorslag om bij hun dit certificaat te behalen! Tijdens het volgen van deze opleiding heb ik de juiste informatie gekregen om mijn kennis uit te breiden. Goede coach erbij die ook alles zo goed als mogelijk kan overbrengen naar mij als cursist.