Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Genieten van de omgeving

e chopper

Iedere regio heeft prachtige plekjes om te ontdekken, met de auto kun je rondrijden maar mis je veel plaatsen waar je met een ander vervoermiddel wel kan komen. Met een e chopper kom je op alle plaatsen, of dit nu een klein straatje in een dorp is of door de bossen van het schitterende Brabantse land. Heerlijk met de wind door je haren rijdt je langs de mooiste bezienswaardigheden, want het voordeel van de chopper is dat je geen helm op hoeft. 

e chopper

Gezellig met vrienden op pad

Er is natuurlijk niets leuker dan met vrienden een zondagmiddag er lekker op uit te trekken bij mooi weer, bij een verhuurlocatie huur je een e chopper en je rijdt je eigen route die jij en je vrienden leuk vinden. Door het prachtige landschap, door de bossen of langs het water op weg naar een dorp om op een terrasje wat te drinken. Je kunt je dag helemaal zelf indelen, rijd langs de mooiste plekjes die je nog nooit hebt ontdekt in Brabant.

e chopper

Voordelen van een chopper

Natuurlijk heeft het huren van een e chopper wel een aantal voordelen, je komt op plaatsen waar je met de auto nooit zal komen. Geruisloos rijd je door de mooiste plaatsen en dorpen heen, want dee chopper maakt namelijk geen geluid. De chopper is elektrisch, dus werk je ook mee aan een gezond milieu. Rijden door bossen of parken is daarom geen enkel probleem met het elektrische model. Wel dien je een rijbewijs of een brommercertificaat te hebben om erop te mogen rijden.