Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Extra service bij rijschool Rhenen

rijschool Rhenen

Woon jij in de buurt van of in Rhenen en wil je graag je rijbewijs halen? Dan is het wellicht een idee om een kijkje te nemen bij rijschool Rhenen! Hier leer je alles wat nodig is om jouw roze kaartje te ontvangen. Zij richten zich uitsluitend op het geven van lessen waarbij het leveren van goede kwaliteit en service op nummer 1 komt.

Duidelijkheid is als lesser / cursist essentieel, daarom helpt rijschool Rhenen met het verhelderen van de praktijkinstructies. Dit doen zij door gebruik te maken van animaties die te vinden zijn op een iPad. Met als doelgroep studenten, scholieren en onzekere weggebruikers bieden zij extra oefeningen en examens aan. Het is dan ook helemaal niet erg om in het begin fouten te maken, want met de juiste feedback en voorbeelden kan de rijinstructeur jou letterlijk en figuurlijk goed op weg helpen.

rijschool Rhenen

Extra uitleg met iPad

De examens worden met behulp van een iPad, waar animatie video’s op staan, helder gevisualiseerd. Dit gebeurd meestal voordat je de auto instapt. Dankzij de persoonlijke en intensieve aandacht van de instructeur gaan de studenten met volledige zelfvertrouwen de weg op. Hoewel het redelijk beangstigend kan zijn om voor de eerste keer aan de bestuurderskant in te stappen, helpt de instructeur je uitstekend op weg. Het is dus aangeraden voor iedereen die in de buurt van Rhenen woont en zeventien jaar of ouder is, om eens een proefles te nemen bij rijschool Rhenen!