Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

E-chopper

Vervoersmiddel

De e-chopper is hét vervoersmiddel van de toekomst. Dat durven de producenten ondertussen wel te zeggen nu dit unieke vervoersmiddel oprukt in de vaart der volkeren. Op een e-chopper ben je stoer, voel jij je een heuse biker en kun je vanwege de bredere banden op zo goed als alle terreinen uit de voeten. Een elektrische chopper heeft de uitstraling van een Harley Davidson. Op een dergelijke chopper voel jij je echt meer mans.

De chopper is in alles anders

Je hebt elektrische scooters en je hebt e-choppers. In de kern zijn beide vervoersmiddelen hetzelfde. Ze werken op stroom, maken geen of amper geluid en bieden volop comfort. Toch is de chopper anders. De chopper is stoer. Iedereen wil op dit vervoersmiddel gezien en gespot worden. De elektrische chopper kent geen uitstoot en behaalt gemiddeld genomen snelheden rond de 27 kilometer per uur. Uiteraard afhankelijk van het type chopper dat je hebt ligt de gemiddelde acteradius met een volle accu op tenminste zeventig kilometer en de elektrische scooter is buitengewoon stil terwijl je gezien het stoere uiterlijk het gebrul van een Harley Davidson zou verwachten.

Chopper

Hogere stuur en bredere banden

Het hogere stuur en de brede banden. De elektrische chopper heeft alles in zich om een van de belangrijkste vervoersmiddelen te worden in de nabije toekomst. De prestaties zijn goed en iedereen is onder de indruk van de uitstraling. Heb jij plannen om een elektrische scooter te open? Check dan zeker ook het aanbod elektrische choppers dat beschikbaar is. Ook jij smelt geheid voor de charme van deze scooter.