Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Corona tripje

Door Corona zijn de reismogelijkheden een stuk beperkter geworden.  Testen, vaccineren en Corona paspoorten. Het zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. En een trapje buiten Europa zit er momenteel helemaal even niet in. Maar er zijn ook leuke alternatieve te bedenken voor de zonvakantie in Zuid-Italië of zelfs Bali. Pak je chopper collectie bij elkaar, bedenk een leuke route en ga een keertje voor een motor tocht. Alleen in Nederland heb je al hele mooie motorroutes! Je zit op deze manier niet vast aan de Corona beperkingen maar hebt toch veel te beleven. En als je zin hebt in een iets grotere uitdaging, ga dan voor een motor toch langs 2 of 3 landen zodat alle maatregelen goed te overzien zijn. 

Ga actief er op uit

Een route die heel populair is en motorrijders lekker met hun harley davidson rijden is de route van de Biesbosch. Het is een route van iets meer dan 100 kilometer. Je maakt een rondje om de Biesbosch en kan ondertussen genieten van de hele mooie omgeving. Je ziet bijvoorbeeld een hele mooie oude stadjes, betoverende dijkweggetjes en je kan genieten van de rustige wegen. Maar er is ook een hele mooie route in de Veluwe. Dit is een actievere route, met bochtige wegen. Het is daarom ook belangrijk dat je al je onderdelen zoals de motoren gashandvatten goed op orde hebt. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Ook kan je bij deze route kan je ook volop genieten van edelherten en wilde zwijnen. Maar er is ook tijd om te genieten van rustige dorpjes. 

Zorg dat je alles op orde hebt

Er is ondanks de Corona Maatregelen nog genoeg te beleven dus. Ga lekker je ideeën plannen, ga er lekker op uit en maak er iets leuks van! Er zijn genoeg leuke routes te vinden op het internet. Routes zowel voor alleen in Nederland als ook buiten Nederland. Zorg er wel voor dat al je onderdelen goed op orde zijn, zodat je niet tijdens je tocht erachter komt dat je nog kawasaki luchtfilter onderdelen nodig hebt. Als je dat allemaal regelt dan moet het goedkomen, en is er ook in Nederland nog genoeg te beleven op de motor.