Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Bynco helpt je de juiste beslissingen te maken bij het kopen van een tweedehands auto

Een tweedehands auto kopen is niet zo eenvoudig als je denkt. Bynco kan je hierbij helpen waar en hoe je maar wilt. Het aanbod is zeer groot. Bynco kan je helpen met wat je wensen en eisen zijn. Dit is wel handig als je dat allemaal van te voren weet. Is dit zoekproces met behulp van Bynco geklaard dan kun je overgaan tot de koop van een tweedehands auto.  Belangrijk is dan wel dat je weet waar je op moet letten bij de aankoop van een tweedehands auto. Een tweedehands auto kopen bij Bynco is fijn omdat je dan geen showrooms af hoeft te gaan en je altijd weet dat je een technisch goede auto koopt. Bynco geeft je alle tips, garanties en zekerheden bij het zoeken naar en het kopen van een tweedehands auto.

Zet op een rijtje wat je wilt

Het maakt niet uit wat je zoekt als je voor jezelf maar op een rijtje zet waar jouw tweedehands auto aan moet voldoen. In de webshop van Bynco wordt gebruik gemaakt van zoekfilters. Je kunt zeer uitgebreid zoeken en je hoeft dus niet alleen naar modellen of merken te kijken. De een wilt bijvoorbeeld een stationwagen met trekhaak. De ander graag een cabrio voor in de zomer om lekker op de boulevard te kunnen pronken. Je kunt ook filteren op onder andere de prijs, het aantal zitplaatsen of het bouwjaar. Zo heb je binnen enkele minuten enkel en alleen de tweedehands auto’s op je beeldscherm staan die bij jouw wensen passen.

Bynco heeft DE specialisten

Bynco levert nadat jij de auto besteld hebt deze netjes bij jouw thuis af. Hier wordt ook het overschrijven van de papieren geregeld. Op dat moment ben jij eigenaar maar mag je wel gebruik maken van een proefperiode. In de eerste twee weken kun je de gekochte tweedehands auto namelijk nog kosteloos terug laten leveren aan Bynco. Mocht de auto dus toch niet zo lekker rijden, te weinig ruimte hebben of de kleur tegenvallen, dan ontvang je het gehele aankoopbedrag terug op je rekening. Alle tweedehands auto’s die je bij Bynco koopt worden overigens geleverd met een garantie van 180 dagen.