Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Autoschade Rotterdam voor een stralend resultaat

Autoschade Rotterdam

Autoschade Rotterdam heeft mij bijzonder goed geholpen. Eigenlijk heeft dit bedrijf ervoor gezorgd dat ik weer de weg op kon met mijn auto. Toen ik op een morgen naar beneden ging om naar mijn auto te gaan, schrok ik enorm. Ik woon op de derde etage in een flat en van daar uit kan ik wel mijn wagen zien. Helaas heb ik die  morgen niet de schade aan mijn auto kunnen zien. Dat werd pas duidelijk toen ik dichterbij kwam. Van voor naar achteren zat er een zeer diepe kras in de lak. Het leek wel of dit met opzet was gedaan. De woede sloeg toe, maar daar had ik op dat moment niets aan. Autoschade Rotterdam

Snel weer de weg op dankzij autoschade Rotterdam

Iets waar ik al jaren bijzonder trots op was, was door een onbekende even onderhanden genomen. Nergens was natuurlijk een briefje te vinden met de gegevens van de dader. Ook had niemand in de flat iets gezien of gehoord. Meteen een afspraak gemaakt bij autoschade Rotterdam en deze hebben de kras laten verdwijnen. Tegenwoordig let ik zeer goed op mijn wagen, want dit wil ik geen tweede keer meemaken. 

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jouw vervoersmiddel weer kan herstellen na een schade, dan ben je hier aan het juiste adres. Want bij deze autogarage Direkt is veel meer mogelijk, zoals:

–       Ruit reparatie / vervanging.
–       Auto poetsen binnen & buiten

–       Autoschade herstel van A to Z.
–       Motoren, brommers & scooters spuiten

Autoschade Rotterdam