Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Autoreparatie Westland bij autobedrijf Poeldijk!

Afgelopen maand heb ik een nieuwe BMW 1 serie gekocht! Ik heb lang gespaard om deze auto te kunnen betalen. Het enigste nadeel was het bouwjaar mijn auto is namelijk gebouwd in 2006. Ik heb mijn auto dan ook tweedehands gekocht. Ikzelf controleerde de auto voordat ik de auto daadwerkelijk ging kopen goed en ikzelf kon probleem vinden. Maar nog geen maand na de aanschaf van deze auto hoorde ik kleine knal rondom de motor. Ik deed de motorklep open en wat bleek nou? Mijn motor was kapot gegaan. Ikzelf baalde hier enorm van en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een garage. Onder de zoekterm autoreparatie Westland belandde ik op de website van autobedrijf Poeldijk!

Na het zien van de website nam ik contact op met deze aanbieder! Ik vertelde dat de motor kapot was gegaan, wat voor type motor het was, wat voor het auto het was en dergelijke. De geschatte prijs die ik moest betalen voor het laten maken van de motor klonk als muziek in de oren. Vandaar dat ik autobedrijf Poeldijk de motor van mijn auto heb laten maken!

Autoreparatie Westland

Dezelfde week kon ik mijn auto weer gebruiken!

Dezelfde dag ben ik langs autobedrijf Poeldijk gegaan om mijn af te zetten voor de reparatie. Dezelfde week werd ik opgebeld met het bericht dat de motor van mijn auto was gerepareerd. Dus dezelfde week kon ik mijn auto weer gebruiken en er was dus sprake van een geweldige service!

Ikzelf ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit autobedrijf. Simpelweg omdat ik in voorzien ben van een nieuw motorblok voor een zeer voordelige prijs!

Autobedrijf Poeldijk