Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Auto verkopen in Nederland

U wilt natuurlijk betrouwbaar uw auto verkopen, en tegen een goede prijs. Er zijn online platformen waar dat kan zoals bijvoorbeeld Marktplaats en Ebay, alleen gaat dit niet altijd even betrouwbaar en als u de prijs niet weet, is het lastig te bepalen voor welke prijs u uw auto moet verkopen. Maar bij ikwilvanmijnautoaf kunt u veilig en tegen een goede prijs uw auto verkopen Nederland! Voor informatie kijk alvast op ikwilvanmijnautoaf.nl. Maar lees ook vooral verder!

Hoe werkt het?

U zal vast denken, het klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat het in zijn werk? Allereerst vult u uw kenteken in zodat wij erachter kunnen komen met welke auto wij te maken hebben, daarna is het belangrijk om alle informatie over de auto invullen. Vooral de kilometerstand is belangrijk, maar ook belangrijk is om uzelf af te vragen wat uw auto zo bijzonder maakt qua bijvoorbeeld accessoires, dit kan een belangrijke rol spelen bij de prijs van de auto.

Hoe wordt de auto verkocht?

Door uw auto te verkopen in Nederland komt hij dus ook bij onze autodealers terecht in Nederland. Als deze autodealers interesse hebben in uw auto kunnen ze ook gelijk een bod uitbrengen op uw auto. Na de veiling geven wij u het resultaat van de veiling via telefoon of via de mail. Als uw auto geen goed bod heeft gekregen volgens u, of helemaal geen bod, dan kunnen we de auto nog een keer aanbieden bij de veiling. Als u akkoord gaat, brengen wij u in contact met de koper!

Wilt u meer weten over uw auto verkopen Nederland? Kijk dan snel op onze site.