Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

APK Almere en mijn auto is weer goed

Omdat mijn auto zijn jaarlijkse APK  in Almere weer nodig had, ging ik opzoek op het internet naar een bedrijf die dat voor mij zou kunnen doen. Door bij de bekende zoekmachine APK Almere in te typen, kwam ik terecht op de website van het bedrijf genaamd Car Professionals. Zo las ik op de website van dit bedrijf, dat zij zeer vakkundig en een goede service bieden voor mijn auto. Hierdoor besloot ik om een afspraak te maken met behulp van een contact formulier op hen website van deze onderneming. Ik kon met dit contact formulier mijn eigen afspraak plaatsen. Al snel kreeg ik, via mijn E-mail, een afspraak bevestiging van dit bedrijf. Dit vond ik erg makkelijk. Op de dag van de afspraak, werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. Deze medewerker vroeg of ik wilde wachten tot de auto klaar was en dat wilde ik wel. Ik kon wachten in de wachtruimte en kreeg een kop koffie. Al snel was mijn auto klaar en goedgekeurd. De prijs die ik moest voor de keuring viel mij ook wel mee.

autobedrijf

Een hele goede service

Nu ik zo tevreden ben over mijn APK  in Almere bij het bedrijf Car Professionals, ga ik met mijn auto nergens anders meer naartoe. Is mijn auto kapot, dan bel ik deze onderneming op en komen zij mij de auto ophalen en krijg ik netjes een leen auto. Voor de prijs hoef ik echt niet naar een ander garage te gaan, want die is gewoon laag.

APK