Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Alles over het zadel

Een zadel is het kleine stoeltje op je fiets waar je op zit. Het juiste zadel hebben is van veel factoren afhankelijk. Het is dus ideaal om te investeren in een goed zadel. Het kiezen van het juiste zadel zal je comfort, trappen en houding ten goede komen. Het is van het grootste belang om goed na te denken en een beetje onderzoek te doen naar het type zadel dat bij u past. Als je een comfortabel zadel hebt, zullen je ritten ook comfortabel en leuk zijn. Als je het gevoel hebt dat je fietszadel niet comfortabel genoeg is, kun je online winkels die een fiets inruilen bezoeken en je zadel laten vervangen. Denk dus niet dat zadels hetzelfde zijn. Sommige zadels zijn ontworpen voor vrije tijd en sommige zijn ontworpen om te racen.

Denk aan je geslacht

We zijn allemaal mensen, maar we zijn ook heel verschillend van elkaar. En wij mensen hebben twee geslachten: man of vrouw. Wetenschappelijk gezien hebben vrouwen bredere heupen dan mannen omdat er een verschil is in de bekken botstructuur. Dus als man zal het kiezen van een dameszadel ongemak voor je heupen veroorzaken. Als u zich tijdens het rijden ooit ongemakkelijk voelt in de heupen of billen, wordt het misschien tijd om naar winkels te gaan en je fiets inruilen en voor een comfortabeler exemplaar. Als man kun je een smaller zadel kiezen.

Overweeg je lichaamstype

Of je nu een man of een vrouw bent, we hebben allemaal verschillende lichaamstypes. U moet ook rekening houden met uw lichaamstype en de conditie van uw algemene lichaamsgrootte, beenstructuur en uw spieren gewrichten. Als u ook kwetsbaar bent voor gewrichts- en spierspanningen, moet u goed nadenken over het type zadel dat u gebruikt. Je kunt ook overwegen om een ​​zadel te kopen met een schuine schaal om je houding te verbeteren. Je moet ook rekening houden met de lengte van je benen, armen en lichaam. Dus het belangrijkste punt hier is dat je lichaamsgrootte overeenkomt met het soort zadel dat je gebruikt. Fietsen is al moeilijk genoeg, maak het niet moeilijker door het verkeerde zadel te gebruiken.