Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel is een coöperatie van bedrijven die zich bezig houden met het herstellen van schade aan auto’s, caravans en campers, vrachtwagens, motoren en scooters. Er zijn in Nederland 87 bedrijven aangesloten bij de coöperatie. Er is dus altijd wel een AAS Schadeherstel bedrijf bij jou in de buurt. Het gezamenlijk doel van al deze bedrijven is jou als pechvogel zoveel mogelijk te ontlasten. Het is al vervelend genoeg als je schade hebt opgelopen met je voertuig. Dan wil je niet worden geconfronteerd met allerlei lastige problemen rondom het repareren van de schade. Dat is de missie van AAS Schadeherstel.

AAS Schadeherstel

Kwaliteitsgarantie

Als je schade hebt wil je graag dat die schade op een verantwoorde en goede manier wordt verholpen. Niemand vindt het prettig om nog jarenlang herinnerd te worden aan een ongeval doordat de schade aan je auto op een knullige manier is hersteld. Elk bedrijf dat is aangesloten bij AAS Schadeherstel moet daarom voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dat betekent dat het Focwa standaard 2 gecertificeerd moet zijn. Die certificering wil zeggen dat een bedrijf alle schades mag uitvoeren, hoe ingewikkeld ook. Bij AAS Schadeherstel wordt daaraan gekoppeld dat er op elke reparatie 4 jaar garantie wordt gegeven.

AAS Schadeherstel

Hoe kom je in contact met AAS Schadeherstel

Als je een schade hebt opgelopen moet je eerst contact opnemen met je verzekeraar. Daar meld je dat er sprake is van schade. Als tweede neem je contact op met AAS Schadeherstel. Ook daar meld je de schade en je geeft opdracht om een reparatie uit te voeren. Daarna breng je de auto maar je vestiging van AAS Schadeherstel, waar hij wordt gerepareerd. Als je auto weer klaar is zal hij bij je thuis worden afgeleverd. De financiële rompslomp wordt door het herstelbedrijf en de verzekeraar afgehandeld. Je wordt dus volledig ontzorgd.