Goed Vervoeren

Alles over het Openbare Vervoer

Eenvoudig online je leasebedrag berekenen

Snelweg

Voor veel ondernemers is het leasebedrag berekenen voor een leaseauto een belangrijk onderdeel. Je wilt immers weten waar je aan toe bent en wat je maandelijks kwijt bent aan het rijden van een auto van de zaak. Financial lease is de meest voordelige manier om een lease auto te financieren. Een van de belangrijkste voordelen is dat je direct economisch eigenaar wordt en de auto dus op de balans kan zetten. Dit heeft fiscale voordelen tot gevolg.

Leasebedrag berekenen

Online je leasebedrag berekenen

Vaak kun je online je leasebedrag berekenen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente, aflossing en btw. Dit bedrag wordt berekend op basis van een aantal factoren. Zo is de waarde van de leaseauto belangrijk. Dit bepaalt immers de hoogte van de lening. Daarnaast is de termijn waarover de lening loopt van belang. Hoe langer de lening loopt, hoe later het maandbedrag zal zijn. Daarnaast wordt ook gekeken of je al een aanbetaling kan doen. Je hebt de hoogte van het maandelijkse leasebedrag dus zelf in de hand. Wil je langer in een auto rijden? Dan is een langere looptijd geen probleem. Is het maandbedrag te hoog? Dan kun je ook kijken naar een goedkopere auto.

Occasion

Je hebt je maandelijkse lease bedrag zelf in de hand

Een lease auto hoeft niet altijd nieuw te zijn. Via Mobility Service Finance kun je bijvoorbeeld ook een occasion leasen. Dit heeft als voordeel dat de aanschafwaarde lager ligt waardoor je maandbedrag dus ook lager wordt. Een relatief goedkope manier van een auto leasen dus. Zo kun je de factoren steeds een beetje aanpassen en opnieuw je leasebedrag berekenen. Als je helemaal tevreden bent met de uitkomst kun je de berekening omzetten in een aanvraag. Doordat alle systemen aan elkaar gekoppeld zijn, kan dit heel vlot geregeld worden en rij jij voor je het weet in je lease auto.